Linkajánló
Bemutatkozás
Könyvek
     A végső valóság
     A tudatalatti tízparancsolata
     Gyógyító meditáció
     Többszintű Gyógyulás
     Mesterkurzus sorozat kötetei
Orvostudomány és ezotéria
Fehér Sas Páholy
     Működése
     Kiadványok
     Épül az új...
GYÓGYÍTÁS-IDŐPONTKÉRÉS
Világkép magazin
Cikkek, gondolatok
Előadások
Könyvvásárlás
Videók
Interjúk
 
A tudatalatti tízparancsolataJó szándékkal, pozitív gondolatokkal, nagy lendülettel és szép reményekkel hozzá kezdünk valamihez, ám az eredmény messze elmarad elvárásainktól. Van, aki párkapcsolati viszonyait rontja el sorozatosan, mások anyagi nehézségeiktől nem tudnak szabadulni, és nagyon sokan egészségi állapotukra panaszkodnak. A tudatos gondolkodás és döntés úgy tűnik nem mindig segít. A titok nyitja a tudatalattiban rögzült programjainkban rejlik. Csakhogy a rosszul működő programok, beidegződések, sorozatos kudarcokhoz vezető hitrendszerek felülírhatók, kicserélhetők. Csupán legalább annyiszor kell meghallgatni a jó programot ahányszor szüleink, nevelőink vagy a média elültette bennünk a rosszat. Hogyan valósítható ez meg a gyakorlatban? Egy tudatalattiról szóló könyvet biztosan senki sem olvas el négyszázszor, de egy kellemes zenei aláfestéssel készült CD napi kétszeri meghallgatásával akár hat hónap alatt csodálatos eredményt érhetünk el!

          


 

Fenyő Márta fizikus véleménye:

A könyv és a benne foglalt gondolatok az én gondolkodásomat életről, halálról, anyagi világról, a tudatalatti személyiségünk jelentőségéről erősen befolyásolták, mondhatni átalakították.

 Mai énem például sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít a tudatalattinak, mint a korábbi.

Ezért sokat jelentett nekem A TUDATALATTI TÍZPARANCSOLATA c. könyvhöz mellékelt CD többszöri meghallgatása. Elmondhatom, hogy immáron kb. 150-szer hallgattam meg, első sorban esténként, elalvás előtt – ilyenkor ez a megnyugtató hang ringatott álomba – de teljesen éber állapotban is sokszor meghallgattam. Úgy érzem, hogy fontos tudás birtokába jutottam, úgy érzem, hogy ez az új tudás valóban megváltoztatta a gondolkodásmódomat, az élethez, a sikerhez, a többi emberhez való viszonyomat. Szeretem ezt a változást.

Ami nagy élményt jelentett számomra A TUDATALATTI TÍZPARANCSOLATÁT hordozó CD többszöri meghallgatása után is, az az, hogy még most, kb. 150-szeri meghallgatás után is tudott nekem valami újat, meglepetést nyújtani.

 
    Budapest, 2005 október 4.

                                                                            Fenyő Márta

                                                                                    fizikus, feltaláló

Gárdos Mária pszichológus a

A Tudatalatti Tízparancsolatáról

 

Boldogan dicsekedtem a szerzőnek, hogy már fél éve hallgatom „A Tudatalatti Tízparancsolatát” CD-n, és ennek kapcsán milyen sikeres változások történtek az életemben, mire Balogh Béla mosolyogva mondta: ő már tizenöt éve hallgatja.

Először egy személyes élményemet osztanám meg Önökkel.

Eleinte a pénzzel kapcsolatos ellenállásom abban nyilvánult meg, hogy a meditáció ezen részénél mindig elaludtam. Nem tudom, hogy az én gyerekkoromban Anyukám hitrendszerembe beépítette-e a „piszkos pénz” fogalmát, vagy hogy honnan eredt a pénz és személyem közötti furcsa viszony. Ezt az akadályt úgy hárítottam el, hogy a könyv hatására meggyőztem magamat, hogy a pénz  a rajtam keresztüláramló pozitív energia része.

Munkám során többször találkoztam rákban megbetegedett kliensekkel, ezért esetekkel igazolhatom, milyen szoros kapcsolatban áll tudatalattinkkal ez a betegség.

Mi is az egész-ség fogalma?

A teljes ember holisztikus megközelítésben a test a lélek és a gondolat szerves egésze. Ha az ember tudati egyensúlya megbomlik, ez testi tünetekben láthatóvá válik. A tünet jelzés, arra figyelmeztet, hogy utunkat szakítsuk meg.

Simontonék széleskörű kutatása (C. Simonton, St. M. Simonton, J. Creighton: A gyógyító képzelet. A rák legyőzése lépésről lépésre c. könyvét Balogh Béla is ajánlja) azonos személyiségjegyeket fedezett fel a rákban megbetegedettekben, úgy mint:

- mások érdekeit rendszeresen a saját érdekeik elé helyezik

- nem volt meg a belső egyensúly az „adok” és a „kapok” között

- nagyon fontos volt számukra a külső és saját maguk által magasra helyezett elvárásoknak eleget tenni, melynek gyökerei – gondolom – a gyerekkorba nyúlnak vissza.

Balogh Béla is utal rá könyvében, hogy a betegségre való hajlamot nem örököljük, hanem magunkban hordjuk.

Röviden két esetet ismertetnék a fentiek igazolására:

Mindkét nőbeteg emlőrákban szenvedett. Mindkét esetben a hagyományos gyógyításon túl igénybe vettek alternatív gyógyítási módokat is, de míg az első esetben mindezeket egy gondolat-nagytakarítás és a tudatalatti átprogramozása kísérte – mely a gyógyuláshoz vezetett -, addig a másik esetben ezek elmaradtak, továbbra is felborult az adok-kapok egyensúlya, a spiritualitás fejlődés elakadt, amelynek sajnálatos következménye egy újabb metasztázis lett.

 

Az előbbiek átgondolása is alátámasztja, hogy valóban szükség lenne egy gyógyító központra, ahol a hagyományos orvosi kezelés kiegészítéseként komplex, alternatív segítséget kapnának a betegek a rossz beidegződések megváltoztatására, a tudatalatti nagytakarításához valamint a belső összhang megteremtéséhez.

Kivel legyünk összhangban?

- Első sorban önmagunkkal – belső és külső lényünkkel.

- Környezetünkkel – az ide tartozó emberekkel, otthonunkkal, munkahelyünkkel.

- A természettel.

- Az Univerzummal.

És hogyan érjük el ezeket?

Pozitív gondolkodással, gondolattakarítással, önmagunk szeretetével, az ideális társ megtalálásával, elismeréssel, bőséggel, sikerrel, bölcsességgel.

Ahogy Balogh Béla is írja: „A szebb életnek a lehetőségét magunkban hordjuk.”

 

Kedves Balogh Béla!

Köszönöm az élményt, a könyvet, a megerősítést, melyet mind az életemben, mind a munkámban hasznosítani tudok.

 

                                                       Szeretettel

                                                               Gárdos Mária

                                                                pszichológus